Financial

Ons doel is het aanbod van hernieuwbare energie te vergroten door middel van innovatie combinatie die de agrarische sector en bedrijven ten goede komt. Door investeringen, kennis en mensen te verbinden om energie-innovatie te leveren, helpen we de basis te leggen voor een ecosysteem voor hernieuwbare energie in Nederland. Naast het ontwerpen van uw solar project, kan New Energy Advisors ook de financiering van uw project voor u arrangeren via diverse investeringsmaatschappijen uit haar portefeuille.

New Energy Advisors kunnen u financieel op drie verschillende manieren van dienst zijn:

1. Verhuur

Het realiseren van een Solar installatie op uw Vastgoed is arbeidsintensief, vergt kennis van zaken en dit zijn inspanningen die beter besteed kunnen worden aan uw eigen bedrijf.

New Energy Advisors biedt u een buitengewone mogelijkheid om zonnepanelen te financieren.

Wij betalen de huur van uw locatie tot 25 jaar vooruit!

U kunt het bedrag onmiddellijk inzetten om te investeren in uw bedrijf. Alle inkoop- en installatiewerkzaamheden worden door ons uit handen genomen.

  • verhoog uw vastgoedwaarde (Breeam)
  • geen investering
  • duurzaam ondernemen
  • direct bijgeschreven op uw bankrekening

New Energy Advisors neemt u al het werk uit handen. Wij zorgen voor de financiering, installatie en exploitatie.

2. Financiering

Het financieren van uw Solar installatie kan complex zijn en veel tijd kosten.

Het kan op meerdere manieren worden ingericht:

  • Financiering via de huisbank.
  • Het oprichten van een energiecoƶperatie voor duurzame energie omdat de overheid hier fiscale voordelen biedt.

New Energy Advisors kan samen met zijn investeringspartners ervoor zorgen dat dit op de voor u meest voordelige manier wordt georganiseerd.

3. Zelf investeren

Door het plaatsen van zonnepanelen bespaar U direct op de energierekening en doet U een goede investering voor de toekomst. Een reden dat steeds meer bedrijven voor zonnepanelen kiezen ligt in het feit dat de energieprijzen momenteel met ongeveer 8% per jaar stijgen.

Het plaatsen van Solar zorgt ervoor dat het bedrijfspand ook een hoger energielabel krijgt. De waarde van uw vastgoed zal hierdoor toenemen.

Indien u de financiƫle middelen heeft of kunt lenen kunnen wij u van dienst zijn door het leveren van onze hoge kwaliteit panelen, assisteren met het ontwerp en zorgen voor de installatie.