Zonne-energie met rendement in Nederland

New Energy Advisors (NEA) fungeert als een adviserende entiteit voor grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland, waarbij zij potentiële eigenaren, overheden en investeerders ondersteunt. Binnen deze projecten mobiliseert NEA haar uitgebreide netwerk om geschikte partijen te betrekken bij de ontwikkeling van zonne-energie-installaties die voldoen aan de hoogste internationale normen.

NEA biedt tevens expertise op het gebied van financiële en technische projectanalyses, in samenwerking met gerenommeerde en gecertificeerde partners. Deze unieke combinatie van deskundigheid en financieringsoplossingen is ontworpen om een stevig fundament te leggen voor een gezond financieel rendement op lange termijn.

Heeft u vragen en bent u benieuwd wat New Energy Advisors voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ons team

Ons professionele en zeer bekwame team staat altijd paraat voor onze klanten, met een schat aan ervaring en expertise. Wij streven ernaar om elke uitdaging aan te gaan met toewijding en oplossingsgerichtheid, om zo de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Bij ons kunt u rekenen op een team dat altijd klaar staat om uw wensen te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen.

Benno Jongman

Business Development Manager

Basil van Laake

Business Development Manager

Athalia Schot

Office Manager